heygia header
10:32 - 21/01/2014

oils

oljortjenna1vid ett tillfälle besökte jag en kryddodling i goa tillsammans med familjen. det var tämligen intressant för en matglad person som jag och resulterade dessutom i några små flaskor av olika sorters oljor! ekologisk hudvård är ju inne nu och som bloggerska måste jag ju se till att hänga med i svängarna. mina favoriter är mandeloljan och cintrongräsoljan, mandeln duttar jag under ögonen samt där jag är torr och citrongräset funkar bakteriedödande och antiseptiskt (och doftar dessutom himmelskt).

Leave a comment

Current ye@r *

Lisa- 2014/01/21 at 21:16
Detta är verkligen vad jag behöver! När du duttar på mandeloljan under ögonen, är det för att reducera påsar/mörkhet?
    heygia
    heygia- 2014/01/21 at 21:41
    nja, det är mest för att jag lätt blir torr där och smink har tendensen att mysa ner sig i skrattrynkorna om jag inte återfuktar ordentligt.. men det kanske funkar, testa!
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE