goa my love

14/01/14 - 05:05 - In: Uncategorized

hejzansista dagen här i vår lilla stuga på stranden.. lite vemodigt men jag känner på mig att jag kommer att återvända för att se mer av indien. frågan är bara när, behöver definitivt mer tid än två veckor nästa gång. nu bär det av till ett snöigt och kallt sverige och sedan blir det raka vägen till ett antagligen lika kallt och snöigt berlin, men där väntar istället den bästa värmen, värmen som finns i kramen från en kär vän.

sussi- 2014/01/15 at 18:49
HEJ!! jag och mina friendz ska till berlin inom en snar framtid och det lär väl mest bli *klubbande* men jag tänkte smita ut på morgonen och kolla i second hands när de andra är bakis... TIPS? alla second hand-tips du har, samt övriga bra att veta-tips är välkomna<3
Freja- 2014/01/17 at 00:16
Hallå där! Goa verkar fab gånger tusen. Jag o en vän blev så jäkla inspotokiga när vi såg din resa. Jag tänkte höra om du pretty please vill läcka lite info om hur ni bodde och några andra bra tips. Stavas ekonomiskt! Tack för att du är så bra som låter oss få följa dig. Kram
Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 5 days ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 6 days ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]