heygia header
17:05 - 14/01/2014

goa my love

hejzansista dagen här i vår lilla stuga på stranden.. lite vemodigt men jag känner på mig att jag kommer att återvända för att se mer av indien. frågan är bara när, behöver definitivt mer tid än två veckor nästa gång. nu bär det av till ett snöigt och kallt sverige och sedan blir det raka vägen till ett antagligen lika kallt och snöigt berlin, men där väntar istället den bästa värmen, värmen som finns i kramen från en kär vän.

Leave a comment

Current ye@r *

sussi- 2014/01/15 at 18:49
HEJ!! jag och mina friendz ska till berlin inom en snar framtid och det lär väl mest bli *klubbande* men jag tänkte smita ut på morgonen och kolla i second hands när de andra är bakis... TIPS? alla second hand-tips du har, samt övriga bra att veta-tips är välkomna<3
Freja- 2014/01/17 at 00:16
Hallå där! Goa verkar fab gånger tusen. Jag o en vän blev så jäkla inspotokiga när vi såg din resa. Jag tänkte höra om du pretty please vill läcka lite info om hur ni bodde och några andra bra tips. Stavas ekonomiskt! Tack för att du är så bra som låter oss få följa dig. Kram
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE