heygia header
04:33 - 07/01/2014

damn it

borsti1jag trivs verkligen sjukt bra i dessa små hus! de rivs i slutet av varje säsong för att sedan byggas upp igen efter vintern vilket gör både inredning och konstruktion väldigt basic. det är som att bo i en koja, älskart. allt knakar och svajar och avsaknaden av taklister gör att både små söta grodor och konstiga kryp hittar in ibland, men the more the marrier som man säger. havet låter så mycket att man är övertygad om att det kommer sluka en om nätterna, man bara ligger där helt vettskrämd och klarvaken i timmar innan man lyckas somna av psykisk utmattning. lite dödsångest på kvällskvisten sådär, mysigt ju! kommer sakna det.

and hereby i’m officially posting my first sentences in english. how very exciting, isn’t it! i’d just like to be a whiny bitch for a moment and remind you guys that i’ve only got one instagram acc which is “mathbern”. apparently there’s quite a few chicks using my pics and sometimes MY NAME as well which is the reason i’m nagging about this again. wish i didn’t give a fuck but I REALLY DO. it’s incredibly annoying to have your identity stolen over and over so please, wether it’s on facebook, insta or twitter (which i’m not even on) keep in mind it might be a fake. THANK YOU

Leave a comment

Current ye@r *

Mafalda- 2014/01/07 at 07:28
Good that you're posting in English, and unfortunately for the people stealing your photos, you might have to put your name on them! Mafalda ❤ www.mafaldadotzero.blogspot.fr
Hannah- 2014/01/07 at 15:02
Hej! Vad heter hotellet ni bor på i Agonda och det ni var på innan? Håller på att planera en Indien resa till vintern! Fortsätt gärna posta alla fina Indien bilder!!!! <3
Julia- 2014/01/07 at 23:30
Haha förbannad tjej..
Michaela- 2014/01/08 at 03:56
Alltid så fin Mathilda!
stephanie- 2014/01/08 at 20:34
yeaaah! english posts!! don't have to rely on crazy google translations anymore!
NEW POST: Blame It On Fashion - GET YOUR STAPLES RIGHT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE