chillax

14/01/05 - 04:58 - In: Uncategorized

tittut softish schleten papifan jag har så mycket bilder att visa att jag inte vet var jag ska börja. börjar med lite pics av hur vi bor nu. trivs mycket bra men imorgon flyttar vi till agonda vilket vi besökte och förälskade oss i efter råd från ER, tusen tack! sjukt praktiskt det här med bloggeriet ibland alltså.

Frida- 2014/01/05 at 18:08
Der ser ju strålande ut!
Freya- 2014/01/05 at 19:38
You are such a natural beauty! xx Freya
Mathilda- 2014/01/06 at 14:23
Du är så förbannat vacker
nia- 2014/01/06 at 16:13
blir alltid så sjukt lycklig när jag märker du bloggat. meramerameeera! sjukt fina bilder, får man fråga vilken kamera du använder?
Linn- 2014/01/07 at 09:17
wow, AVIS! om ni ska till Agonda måste jag bara tipsa om "abandoned Hotel" ett 5-stjärnigt hotell som slutatde byggas mitt i konstruktionen, supercoolt o ligger mitt i djungeln nära Agonda. fråga lite locals efter det bara så pekar dom dig rätt! :)
Daniella- 2014/01/08 at 06:28
Kärlek till bilderna, ser otroligt härligt ut. Kom ej tillbaka till swe, grått och regnigt är vad det är..
Runway 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 3 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]