rött och mönstrat

14/01/01 - 04:38 - In: Uncategorized

DSC00010så långt ögat når. färgerna, dofterna, smakerna, ljuden, japp allt man hört är sant. knäpper mycket bilder, nästan som om man vore någon sorts turist! ja jävlar. internet är trögt och jag är utmattad. uppning kommer. nyår var magiskt. hoppas ert var det med! namaste eller vafan man säger, hörs!

Mafalda- 2014/01/02 at 09:22
Love your sandals! Mafalda ❤ www.mafaldadotzero.blogspot.fr
Emma- 2014/01/02 at 12:38
Vart har du köpt dina fina sandaler?!
Alicia- 2014/01/02 at 14:13
Snygg!!
fridus- 2014/01/03 at 16:07
Vad är det för glajjor?
  heygia
  heygia- 2014/01/05 at 15:09
  en gåva, fina va! de kommer från märket spitfire.
hanna- 2014/01/04 at 14:29
tänkte fråga samma sak som emma, vart är sandalerna från? dösnygg juuuuu!! sen tänkte jag fråga vad du använder för kamera? dina bilder är så härligt. ps. du är så himla snygg!
  heygia
  heygia- 2014/01/05 at 15:07
  jag kan meddela att sandalerna är ett par för små ECCO som hängt med sedan jag var typ 12 barre, haha. sjukt praktiska turistdojjor, lär väl finnas liknande att få tag på fortfarande. bilderna är oftast tagna med en G12a eller en sony nex. å tusen tack ska du ha din lilla smickrare där!
Lisa- 2014/01/04 at 20:57
Guuuud, chocken i egenskap av heygialäsare då en går in på bloggen och har FYRA olästa sidor?!?! Herregud måste vara unikt och kommer aldrig glömma denna högst extraordinära känsla. (Duktig med uppningen<333333)
cornelia- 2014/01/07 at 22:31
jävlar vad det uppdateras, haha scrollade ner och hoppade till lite av ren lycka när jag såg alla dessa inlägg jag har missat.
Runway 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 3 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]