5 mins of sun

12/04/30 - 09:32 - In: Uncategorized

jovars, nog fick vi allt ett par goa minuter i parken på hörnet idag va. sirpan invigde sina nya brillz, ujuj vilken brud.. ray ban borde pejja henne för att flasha sitt läckra anlete i dem! nu är det myskväll hemma med marjus och hennes georgianske vän å tvspelsturnering står på schemat. haha mario cart, keeping ur brain temporarily busy since 92. puss o kjam för tillfället!

sandra- 2012/04/30 at 22:03
jo, sol har det varit i sveariket också minsann!
adna- 2012/05/01 at 11:20
alltså att du är så snygg att man ständigt går och släpar hakan i marken är ju ingen nyhet MEN att dina vänner också är såhär snygga är bara för mycket! jag menar den tredje bilden liksom
belle- 2012/05/01 at 17:20
hahaha "keeping ur brain temporarily busy since 92", fan vad sugen man blev nu dåååh. Sedan dör vi SJÄLVKLART på den svallande snygga trion, alltså... Och Marja där på den tredje bilden.... vill gråta kristalltårar. Måste ju vara försiktig i närheten av ett sådant mästerverk lixom. Sounds like a perfect day 4 some perfect women anywhoooo. Puzz o Peace.
Amanda- 2012/05/01 at 19:34
du är så sjukt snygg!
en blogg om 5 systrar- 2012/05/01 at 21:18
alltså, snygga bilder!!! /elin
Amanda- 2012/05/02 at 19:07
underbart snygga. Var är dina solglasögon från?
alice- 2012/05/08 at 10:02
Vart är brillsen ifrån??
Runway 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Lanvin straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 2 weeks ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 3 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]