pojkvänsb-day

12/04/23 - 12:05 - In: Uncategorized

grattis till min lilla näsapa som fyller 24 år idag.

mmm.

fortfarande rätt kär alltså.

åker till borås imorgon, tillbaka på tors! en högst ofrivillig internet-cold turkey väntar, och bloggen blir ju då litt lidande. ni vet hure är.

med det säger jag godkväll, godmorgon å ha det gött! BRB mvh försummande bloggerskan

Anna- 2012/04/23 at 20:49
Oj oj vilken stilig en du hittat :) ha det så roligt på jobbet!
Maja Ravn- 2012/04/24 at 17:59
Hej I have borrowed a picture from your blog in my latest post about inspiration. I hope it's okay but feel free to contact me for removal. Of course, there's a click through link. x Maja
nadine- 2012/04/25 at 19:07
jag var i Paris för första gången i helgen & fanfanfan vad avundsjuk jag är på att du bor där! du är bästa bloggarn iaf också om din uppdatering är sämst men dude dina bilder är finfinfina!!!
Karin Bylund- 2012/04/25 at 19:51
Mathilda! Kolla längst ner i det här inlägget, om du har tid... <3 http://karinbylund.blogg.se/2012/april/beyond-deluxe.html
belle- 2012/04/29 at 13:40
hahaha, näsapa. Jag har fan lite bilder av dom på min dator, SÅ JÄKLA SÖTA FREAKS OF NATURE JUH! Och kan lägga till att du inte hade uppat som en galning trots allt eftersom det typ går fyra inlägg på each page hehe, men non the less! du e het, din bf e het, het mat är het, marja e het (fota henne när hon ej vet om och lägg upp bild snarast tack, en pinsam situation skulle vara helt ok hehehe, nerrå. jodå.) Just fan, göttans pöttans att du bad om tips på kusliga dokumentärer, ska genast läsa igenom kommentarerna från dina braiga läsare och hoppas innerligt att någon tipsat om alieeeeeeeens. Måste liksom föröka mig med dom snarast. Ju mer tentakler och ögon desto bättre. Nej jag bara skojar, jag ska bara filma dom när dom förökar sig och tjäna en massa pengar på dom som då faktiskt vill ha rajtantajtan med dom. Nä, inte det heller. Men mmm. Och om ingen har tipsat om aliendokumentär så har du inte braiga läsare längre. PUZZZ.
Petra- 2012/05/01 at 19:50
Riktigt bra foto!
Beauty 4 days ago Alexandra Aronsson

Everyone loves a bargain and when you find something that is both price worthy and good for your skin you really hit the jackpot. Like REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover, €14- a 3-1 product that works as a cleanser, make-up remover and facial toner in one. A milky formula that feels soothing and smooth on […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

EDITION X is the name of the New Era x Foot Locker collaboration releasing a series of limited edition snapbacks starting Feb. 26. The first collection Xclusive NE 001 dropping today consists of four handmade 59FIFTY and 9FIFTY caps in a monochromatic palette with the team logos of the NY Yankees, LA Dodgers and Brooklyn Nets. Available at […]

Culture 1 week ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Whyred A film by Caroline Andersson & Nathalie Hallman “We are Caroline Andersson and Nathalie Hallman, graduates at the Visual Communication programme at Beckmans College of Design. Our roles in the making of the short film Scarlet Vice have been art directors, writers, producers, investorsand overall visionaries. Scarlet Vice is our last big […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

When seeing the make-up for Marc Jacobs Fall 2015 there is no doubt that this Fall will be all about the nineties. The pale matte skin, bushy eyebrows and bold matte lips -it is like travelling 20 years back in time. To get the right matte effect, intesity of colour and contour of the lips […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Adidas are celebrating Adidas Superstars 40th celebration and to celebrate, the Sneakersnstuff x adidas Superstar made a “Shades of White” collection. “The most common tone of white in Stockholm houses and apartments has a little but of a mix between eggshell and grey in it.” The Sneakersnstuff x adidas Stan Smith “Shades of White” features […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

In celebration of their shared passion for music, motorbikes and the art of making, the two British designers epitomize daring craftsmanship through innovative fashion design. The design ended up as a strictly limited edition leather biker boot, made from the finest quilted Italian calf leather with solid metal and rubber detailing. Unisex! “Since the day we opened the doors to the […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

JustFab, formerly JustFabulous, is an online subscription fashion retailer that carries selections of shoes, handbags, jewelry, and denim. It offers a personalised shopping experience based on members’ indicated fashion preferences. We spoke to Gerrit Müller, the President of JustFab Europe and asked him about the JustFab concept. How did it all start? – We saw […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Beckmans x Cheap Monday A film by Simon Jung Krestesen & Jens Löfgren ” We both have a strong focus on film and started the year coming back from internships with filmmakers in USA, Simon in New York and Jens in Los Angeles. We knew early on that we wanted to team up for this fashion […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

The glue-on colourful leather-eyeliner from Spring 2015 as seen on Fendi has moved and got another texture. At Ohne Titel a caviar beaded plum eyeliner below the waterline was shown. While James Kaliardos, make-up artist at the Rodarte Fall 2105 show, chose a liner of Swarowski stones that he attached to the midsection below the waterline. […]