pojkvänsb-day

12/04/23 - 12:05 - In: Uncategorized

grattis till min lilla näsapa som fyller 24 år idag.

mmm.

fortfarande rätt kär alltså.

åker till borås imorgon, tillbaka på tors! en högst ofrivillig internet-cold turkey väntar, och bloggen blir ju då litt lidande. ni vet hure är.

med det säger jag godkväll, godmorgon å ha det gött! BRB mvh försummande bloggerskan

Anna- 2012/04/23 at 20:49
Oj oj vilken stilig en du hittat :) ha det så roligt på jobbet!
Maja Ravn- 2012/04/24 at 17:59
Hej I have borrowed a picture from your blog in my latest post about inspiration. I hope it's okay but feel free to contact me for removal. Of course, there's a click through link. x Maja
nadine- 2012/04/25 at 19:07
jag var i Paris för första gången i helgen & fanfanfan vad avundsjuk jag är på att du bor där! du är bästa bloggarn iaf också om din uppdatering är sämst men dude dina bilder är finfinfina!!!
Karin Bylund- 2012/04/25 at 19:51
Mathilda! Kolla längst ner i det här inlägget, om du har tid... <3 http://karinbylund.blogg.se/2012/april/beyond-deluxe.html
belle- 2012/04/29 at 13:40
hahaha, näsapa. Jag har fan lite bilder av dom på min dator, SÅ JÄKLA SÖTA FREAKS OF NATURE JUH! Och kan lägga till att du inte hade uppat som en galning trots allt eftersom det typ går fyra inlägg på each page hehe, men non the less! du e het, din bf e het, het mat är het, marja e het (fota henne när hon ej vet om och lägg upp bild snarast tack, en pinsam situation skulle vara helt ok hehehe, nerrå. jodå.) Just fan, göttans pöttans att du bad om tips på kusliga dokumentärer, ska genast läsa igenom kommentarerna från dina braiga läsare och hoppas innerligt att någon tipsat om alieeeeeeeens. Måste liksom föröka mig med dom snarast. Ju mer tentakler och ögon desto bättre. Nej jag bara skojar, jag ska bara filma dom när dom förökar sig och tjäna en massa pengar på dom som då faktiskt vill ha rajtantajtan med dom. Nä, inte det heller. Men mmm. Och om ingen har tipsat om aliendokumentär så har du inte braiga läsare längre. PUZZZ.
Petra- 2012/05/01 at 19:50
Riktigt bra foto!
Fashion 7 days ago Freshnet

BACK opened the last day of Fashion Week with palm trees and holiday feeling, while the sun was shining outside. Unfortunaly she wasen’t there, but sended a video from her vacation instead. Watch her video from the show: During the whole week Hyde’s Spectacles has together with other brands hosted a pop-up store on Norrmalmstorg, […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

The beautiful jewelry from Maria Nilsdotter really came to life at the Royal Armoury. Housed in the spectacular and beautiful cellar vaults of the Royal Palace it really sets a mood. Key makeup artist Sophia Eriksen/Hallundgren did an amazing and effectual look with golden freckles. Her is what she told me about the look: “ […]

Fashion 1 week ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 1 week ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]