heygia header
16:40 - 23/03/2012

dagens marbella.

internetuppkopplingen här är hyffsat seg (snyltar på ngt närliggande hotell) men med lite tålamod går det faktiskt att ladda upp pics på bloggis! juppii. såhär såg jag ut idag! shorts från bubbleroom (one teaspoon), tröja från AA, sandaler samt brillz från asos å sjal från zara. ironiskt nog är det betydligt varmare i paris än här just nu, och jag kan nog redan konstatera att marbella antagligen inte blir nån stad som jag kommer att återvända till. Men det är sjukt mysigt att höra vågorna slå in mot land från balkongen och strosa runt på promenadvägarna med världens bästa mami och papi. Imorgon ska vi nog utforska närliggande städer lite!

Leave a comment

Current ye@r *

sofia- 2012/03/23 at 17:52
åh, ser supermysigt ut! jag har just upptäckt din blogg och tycker otroligt mycket om den - keep it up!
mathilda- 2012/03/23 at 18:33
DIN BLOGG ÄR SÅ SÅ JÄKLA BRA och du är så snygg! har du möjligtvis instagram? :)
Anna- 2012/03/24 at 15:44
Det ser iaf väldigt vackert ut :)
Nanna- 2012/03/24 at 19:21
Hej! Har följt din blogg länge och den är grym och din stil fantastisk! Idag när jag kikade in såg jag att du befann dig i Marbella. Jag bor här och det skulle vara lagom roligt att stöta på dig, kanske på strandpromenaden eller vart som helst! Hoppas du njuter av Marbella och får en grym semester! / Nanna
miriam- 2012/03/25 at 15:21
gud, hvor fin!!
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE