heygia header
12:24 - 19/02/2012

honey, im home

hej bloggen, förlåt för att jag försummat dig den här helgen! här kommer en liten resumé: i fredags hade jag och M världens röjjigaste förfest följt av världens mest failade utgång, eller rättare sagt världens kortaste utgång. vi borde bara stanna hemma i fortsättningen och dansa till safety dance hela natten istället! men det var fett kul att träffa vår gamla vapendragare steffi igen samt marco som va precis lika fabulous som senast vi sågs under rätt udda omständigheter förrförra sommaren. i lördags släpade jag mitt bakfulla ass till Galerie daniel templon med Lothaire, det var sista utställningsdagen på chiharu shiota’s Infinity som visade sig bli något av en besvikelse efter hennes tidigare installationer i paris som varit uh-ma-zing.

idag skiner solen så vi ska passa på att ta en promenix! lots of wuv!

Leave a comment

Current ye@r *

fanny- 2012/02/19 at 13:58
Hur redigerar du dina bilder så de ser lite brusiga ut, fast på ett bra sätt. Går fotlinje och hade varit roligt om du lägger upp ett inlägg om en snabb guide hur du redigerar dina bilder, kram :) Ha det skönt i solen!
Joanna Johansson- 2012/02/24 at 17:28
du är ju olagligt snygg!
NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS GIVEAWAY #4
VIEW POSTS - VIEW PROFILE