heygia header
21:12 - 25/12/2011

such a waste

börjar bli dags för en ny bloppis-omgång känner jag. alldeles för mkt schyssta kläder som bara ligger här i sthlm, synd ju.

vänta nu.. bloppis? dear god, använde jag just det ordet. lulz

p.s sugen på jackan ovan men osugen på tradera-krångel? maila mathilda.bernmark@gmail.com asap med ett bud!

Leave a comment

Current ye@r *

belle- 2011/12/25 at 21:30
åh gud, jag älskar bilden. De orangebruna läppara...feiint. Du ser typ... sjuk och trashy ut, på ett väldigt bra sätt. Alltså, har jag sagt att jag suger på att ge komplimanger? Är rädd att peeps hela tiden ska misstolka mig, svårt att få ut det hjärnan menar liksom. Typ till annat folk "du ser så fyllig ut" och de bah... *vomitLeAnorexic*. Eller... "du ser så horig ut", de bah...*yeeees*, hehe, nä, horig har jag inte sagt nån gång tror jag. MEN IAF JEEEETEEEFIIIN och skönt trashy. Älskar trashy. PÖSS och peace. Min fis luktar jätteäckligt nu, det har alla mina fisar gjort idag.
Mabbe- 2011/12/26 at 20:51
åhh, såg dig på T-centralen idag, men vågade inte gå fram och hälsa! få göra det nästa gång! :) ha en bra dag, kram
en blogg om 5 systrar- 2011/12/26 at 21:10
JÄVLAR vilken snygg!!!
halfwhite.- 2011/12/27 at 00:31
snygg du ska va jämt !! hoppas du har haft en fin jul förresten och puss på daj
algdansarN- 2011/12/27 at 20:59
satan vilken snygg bild, alltså jag har gått in på din bloggiz ca 10 gångr idag och kollat på bildfan. pirrar tä litt där nere... ne men serieusement, så jävla FRAK KULLA som vi säger i floa. längtar efter dig!!
NEW POST: Hilda Sandström - SUNDAY MOOD
VIEW POSTS - VIEW PROFILE