bloggproblematik

11/10/30 - 11:51 - In: Uncategorized

jag har så grovt mycket bilder från idag! vet inte vad jag ska göra med dem alla! ska jag slänga upp fler fastän de typ ser likadana ut??

/bekymrad bloggerska

Petra- 2011/10/31 at 05:50
do it!
Frida- 2011/10/31 at 05:54
Jo!
JA- 2011/10/31 at 06:59
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! klart
Mary- 2011/10/31 at 08:21
Jaaaaaa mathilda lägg upp, lägg upp du e en sån bra inspooo, och grym, ja det är du också, och fin och allt det där, ska försöka att inte låta creepy hahahha
adna- 2011/10/31 at 08:23
jajajaa, upp med allt! bara rowligt
Johanna- 2011/10/31 at 08:50
Hah har samma problem själv, men jag tycker du ska göra det!! Dina bilder är ändå typ 100000 gånger finare än mina :p
anonym- 2011/10/31 at 09:19
jaaaaaaaaaaaa
becca- 2011/10/31 at 09:38
yeah do it!:D no hesitation
Iz- 2011/10/31 at 10:34
OM du ska! bring 'em on! <3
Nikki- 2011/10/31 at 11:31
Lägg upp fler, du är sån inspiration, älskar dina bilder!
bea- 2011/10/31 at 11:40
JA det ska du. så jävla inspirerande!
ch- 2011/10/31 at 11:43
att du ens frågar hehe.. klart!!
sags- 2011/10/31 at 12:05
komsi komsi bilder!!!! det finns ingen bild som är exakt som den andre!!!!!
Jessi.- 2011/10/31 at 12:21
yes...moar! mooar!!!
belle- 2011/11/03 at 14:45
men duuuh, ja föffan. Mer bilder till folket! Alltid. En regel som du inte behöver bekymra dig över, Just Do It, som Nike säger, eller var det adidas? stavas adidas så? Eh, nåja. Andra bilden på dig, love it. Du ser... fierce ut. och lite.. "bad boy", fast i kvinnlig version då. Graow. Och marjis ser ut som en målning, en såndär vacker fransk kvinna på en pastell eller akrylmålning som finns på ett museum (ok, ska vara helt ärlig, vet inte 100% riktigt säkert hur akryl och pastell är, heh, men typ tror jag, men ja, nån av dom anywhoo). PEACE o PUZZ : D
Ruth Frida Marie- 2011/11/10 at 17:56
Tänkte bara säga såhär i efterhand att jag gillar likadana bilder samt att du är dödensnygg, över och ut!
rebecka- 2011/11/30 at 22:27
du tjejen, du är helt otroligt vacker(!) och jag gillar att din blogg och det du skriver om lite känns som något jag kommer att skriva om efter 2 år då jag också är 20. fett stor kram pårej!
Fashion 4 days ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 6 days ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 1 week ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

Valentino makes us longing for spring and summer with these seashore ads for Spring/Summer 2015. The memaid-looking models are Maartje Verhoef, Grace Simmons, Hedvig Palm, Vanessa Moody and Clémentine Deraedt. The shot took place in the woods of Punta Alauscany on Tuscany and the young unseen Michal Pudelka was chosen by the Valentino designers Maria Grazia […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Stella McCartney takes a seventh spin with Natalia Vodianova as the face of the Spring 2015 campaign. Not that we are complaining! Natalia is working looks full-length and close-ups with the metallic Falabella bags like the pro she is. The campaign was shot by the London based rookie photographer Harley Weir in Ibiza and styled […]

Fashion 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Jourdan Dunn is finally on the cover for Vogue UK, looking glorious as always. Even though the cover could have been mistaken for some housekeeping magazine, it proves that Jourdan Dunn is one of UK’s greatest models. For the February issue Jourdan is wearing a Prada dress with a romantic glow that embraces her, making this cover just as […]

Culture 2 weeks ago admin

The parties of all the parties will be held in Stockholm on Friday. An annual and legendary event signed by Saurabh Sinha and Fashion Networks together with world-class sponsors each year. With the host’s magic cards for each party (this year it’s something that has to do with tech) and an impressive guest list, the party is […]

Fashion 2 weeks ago Fanny Nord

Hurray! 10-years-anniversary for Stella McCartney x adidas and they continue to create awesome workout-wear for us. The point of this collection is to reach out to younger sport-jocks and by that, doing the collection more affordable. The prices are between €17 to €85. They want to bring the same cool, luxury feeling that the older […]