bloggproblematik

11/10/30 - 11:51 - In: Uncategorized

jag har så grovt mycket bilder från idag! vet inte vad jag ska göra med dem alla! ska jag slänga upp fler fastän de typ ser likadana ut??

/bekymrad bloggerska

Petra- 2011/10/31 at 05:50
do it!
Frida- 2011/10/31 at 05:54
Jo!
JA- 2011/10/31 at 06:59
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! klart
Mary- 2011/10/31 at 08:21
Jaaaaaa mathilda lägg upp, lägg upp du e en sån bra inspooo, och grym, ja det är du också, och fin och allt det där, ska försöka att inte låta creepy hahahha
adna- 2011/10/31 at 08:23
jajajaa, upp med allt! bara rowligt
Johanna- 2011/10/31 at 08:50
Hah har samma problem själv, men jag tycker du ska göra det!! Dina bilder är ändå typ 100000 gånger finare än mina :p
anonym- 2011/10/31 at 09:19
jaaaaaaaaaaaa
becca- 2011/10/31 at 09:38
yeah do it!:D no hesitation
Iz- 2011/10/31 at 10:34
OM du ska! bring 'em on! <3
Nikki- 2011/10/31 at 11:31
Lägg upp fler, du är sån inspiration, älskar dina bilder!
bea- 2011/10/31 at 11:40
JA det ska du. så jävla inspirerande!
ch- 2011/10/31 at 11:43
att du ens frågar hehe.. klart!!
sags- 2011/10/31 at 12:05
komsi komsi bilder!!!! det finns ingen bild som är exakt som den andre!!!!!
Jessi.- 2011/10/31 at 12:21
yes...moar! mooar!!!
belle- 2011/11/03 at 14:45
men duuuh, ja föffan. Mer bilder till folket! Alltid. En regel som du inte behöver bekymra dig över, Just Do It, som Nike säger, eller var det adidas? stavas adidas så? Eh, nåja. Andra bilden på dig, love it. Du ser... fierce ut. och lite.. "bad boy", fast i kvinnlig version då. Graow. Och marjis ser ut som en målning, en såndär vacker fransk kvinna på en pastell eller akrylmålning som finns på ett museum (ok, ska vara helt ärlig, vet inte 100% riktigt säkert hur akryl och pastell är, heh, men typ tror jag, men ja, nån av dom anywhoo). PEACE o PUZZ : D
Ruth Frida Marie- 2011/11/10 at 17:56
Tänkte bara säga såhär i efterhand att jag gillar likadana bilder samt att du är dödensnygg, över och ut!
rebecka- 2011/11/30 at 22:27
du tjejen, du är helt otroligt vacker(!) och jag gillar att din blogg och det du skriver om lite känns som något jag kommer att skriva om efter 2 år då jag också är 20. fett stor kram pårej!
Fashion 6 days ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 6 days ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 6 days ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 7 days ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 7 days ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

We collect the most interesting news right now in a nice summary so that you don’t have to chase around the web for updates to stay in the know. Here is what you should know today: Kristen Stewart in New Coco Chanel Movie by Karl Lagerfeld We have talked about Kristen Stwarts close connection to […]

Culture 1 week ago Yasmine Mubarak

With the success Banksy had have creating talked-about modern art with political and social message putting up in the street corners he have now created Dismaland. The castle is derelict and Cinderella’s pumpkin has crashed. Banksy has opened a theme park called Dismaland at a a derelict seaside swimming resort in Weston Mare, UK. The […]