heygia header
20:30 - 30/08/2011

puss

sorry för uteblivet bloggande, hade varken tillgång till dator eller tak över huvudet igår om det kan tänkas funka som ursäkt för den här gången..

har dock en go lägenhet på g nu tillsammans med pinglan här ovan, juuuppii!! hon ska förövrigt skriva in sig på sorbonne imorgon. när jag gjorde det förra året blev jag rätt traumatiserad så jag tänkte följa med som moraliskt stöd. min plutt ska börja skolan! så spännande!!!! ska åka dit med en liten matlåda + saftflaska varje lunchrast och göra bort henne inför hennes klasskompisar, mohaha.

adieu så länge

Leave a comment

Current ye@r *

belle- 2011/08/30 at 21:06
haha, naaaaw snälla gör det! Fan vad gulligt. aw, jag skulle bli fedeglad om nån gjorde så för mig. Saftflaska hihihahahoho vad wunderbar! :D Men gott att läsa att allt is rollin´ o sådär. Kul kul kul och intressant intressant intressant! (alla goda ting är tre; mathilda, marja, och pojkvännen (nä, jag vet inte vad han heter, eller kommer inte... JO! Lathor... ableubleubleu-nåt. Franska, kinesiska, finns det nån skillnad?))
Malin- 2011/08/30 at 22:52
Hoppas ni hittar nån flott våning. Surfade och råkade hittade bild på dig här http://blogg.veckorevyn.com/petter/2011/08/22/vackert-2/ och kan ju inte mer än hålla med honom!
emeliy- 2011/08/31 at 04:55
Du bara måste blogga minst en gång om dagen, följer dig stenhårt ju! :) kram!
Kathe Elisabeth- 2011/08/31 at 10:34
Er lige faldet over din blog, og har nu fået set alle dine indlæg igennem tror jeg! Jeg forstår ikke meget af hvad du skriver, men elsker alle dine billeder. De er simpelthen så inspirende! Vil bare lige sige at jeg syntes din blog er fantastisk :) Someonetwentysomething.blogspot.com
Lisa- 2011/08/31 at 17:16
Vad kommer du göra i Paris? Blir det mer plugg eller blir det jobb?
NEW POST: Blame It On Fashion - CHRISTMAS IS COMING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE