söndagsmyz

11/08/28 - 05:22 - In: Uncategorized

tiden går lagom fort idag..

kajsa- 2011/08/28 at 17:44
Vackra vackra tjej! Jag fullkomligt älskar ditt utseende, du verkar så genuin också! Superfin tröja, den gula, vart har du fått tag på han? big lovish
Emmy- 2011/08/28 at 17:53
Älskar att du börjat uppdatera så mycket med massor av fina bilder!
heygia
heygia- 2011/08/28 at 17:55
wow tack, va fint sagt!! tröjan kommer från JC!
catarina- 2011/08/28 at 18:40
jäklar vad snygg du ärrrr waaah
december23- 2011/08/28 at 20:04
Åh fint. Vad äre för nytt objektiv du införskaffat dig?
victoria- 2011/08/28 at 20:29
Jag älskar din blogg, din stil och alla bilder, men jag saknar dina sjukt bra långa texter, lite mer sånt hade varit kul, för du skriver så stört bra :) Men älskar din blogg bruden, blir alldeles glad när du uppar!
hanna- 2011/08/29 at 16:42
brukar inte kommentera på bloggar och lär inte göra det mer här heller men trillade in här nu o jag måste bara säga att du är så STÖRT snygg, tar sjukt fina bilder å verkar allmänt soft. så nu vet du att ja tycker det även om det kanske uteblir fler kommentarer
frida- 2011/08/29 at 18:20
Jag har började läsa din blogg när du flyttade till freshnet och jag fattar inte läget riktigt allså. Fattade för att du var tillsammans med Marja men inlägget min tjej + min kille förvirrade mitt stackars tröga huvud. Du har inte lust att skriva lite om dig själv i ett inlägg eller så? Måste bara nämna också¨att detta är den bästa bloggen jag någonsin läst, näst efter men are objects förstås. höga poäng det.
ida- 2011/08/29 at 19:11
stört snygga bilder som vanligt!
issa- 2011/08/29 at 19:31
DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!
belle- 2011/08/30 at 01:12
oh my, kärlek.
kasiafoxinska.blogspot.com- 2011/08/30 at 16:10
Beautiful, full lips.... You are so pretty, M. Easy to recognize, that your face is Polish. Chciałabym Cię kiedyś minąć na ulicy Krakowa :-))) Pozdrowienia z Dublina!
Filippa- 2011/08/30 at 20:21
SNYGG TJEJ!
en blogg om 5 systrar- 2011/09/03 at 11:08
Gud så härliga bilder!!
en blogg om 5 systrar- 2011/09/06 at 08:16
SATAN va snygg du är!!!!
Fashion 3 days ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 3 days ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 3 days ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]

Fashion 4 days ago Johanna Ekström

We collect the most interesting news right now in a nice summary so that you don’t have to chase around the web for updates to stay in the know. Here is what you should know today: Kristen Stewart in New Coco Chanel Movie by Karl Lagerfeld We have talked about Kristen Stwarts close connection to […]

Culture 4 days ago Yasmine Mubarak

With the success Banksy had have creating talked-about modern art with political and social message putting up in the street corners he have now created Dismaland. The castle is derelict and Cinderella’s pumpkin has crashed. Banksy has opened a theme park called Dismaland at a a derelict seaside swimming resort in Weston Mare, UK. The […]

Fashion 7 days ago Johanna Ekström

Floaty, bohemian, Parisian, Phoebe Philo. We talk to Marlene Abraham, designer at Mayla, about upcoming collection, Stockholm Fashion Week and dream partner to collaborate with. How will this collection reflect how Mayla will develop? Each season I try to take the collection one step further, developing more fashion pieces as well as exploring new materials. […]

Fashion 7 days ago Johanna Ekström

Treasure hunts, beer companys and old patterns. We talk to artist Cornelia Blom and stylist Nicole Walker, creators of the experimental fashion arena AMAZE about designers, concept and fashion weeks. AMAZE will be held August 22 on Brunnsgatan 13 in Stockholm.   Tell us about the AMAZE concept. AMAZE is an experimental arena for Swedish […]

Fashion 7 days ago Johanna Ekström

The American edition might get superstar Beyoncé but Vogue UK also delivers a star name for the September issue. Emma Watson, actress/model/it-girl/human rights activist, is for the second time on Vogue’s cover, last time in December 2010 shot by Mario Testino. Now the photographer is Josh Olins, that immortalize Emma in a Stella McCartney gold jaquard dress. She is called “The Voice of a Generation” and […]

Beauty 7 days ago Alexandra Aronsson

A beauty nerd’s wet dream coming true: Christian Louboutin is expanding his beauty line with lipsticks. Probably the most glamouros (and expensive) lipstick you can find too. At about €90 you don’t just get a lipstick though, it turns into a necklace too. The pointed base and crown-shaped cap is inspired by Louboutin’s Egyptian roots. And […]