söndagsmyz

11/08/28 - 05:22 - In: Uncategorized

tiden går lagom fort idag..

kajsa- 2011/08/28 at 17:44
Vackra vackra tjej! Jag fullkomligt älskar ditt utseende, du verkar så genuin också! Superfin tröja, den gula, vart har du fått tag på han? big lovish
Emmy- 2011/08/28 at 17:53
Älskar att du börjat uppdatera så mycket med massor av fina bilder!
heygia
heygia- 2011/08/28 at 17:55
wow tack, va fint sagt!! tröjan kommer från JC!
catarina- 2011/08/28 at 18:40
jäklar vad snygg du ärrrr waaah
december23- 2011/08/28 at 20:04
Åh fint. Vad äre för nytt objektiv du införskaffat dig?
victoria- 2011/08/28 at 20:29
Jag älskar din blogg, din stil och alla bilder, men jag saknar dina sjukt bra långa texter, lite mer sånt hade varit kul, för du skriver så stört bra :) Men älskar din blogg bruden, blir alldeles glad när du uppar!
hanna- 2011/08/29 at 16:42
brukar inte kommentera på bloggar och lär inte göra det mer här heller men trillade in här nu o jag måste bara säga att du är så STÖRT snygg, tar sjukt fina bilder å verkar allmänt soft. så nu vet du att ja tycker det även om det kanske uteblir fler kommentarer
frida- 2011/08/29 at 18:20
Jag har började läsa din blogg när du flyttade till freshnet och jag fattar inte läget riktigt allså. Fattade för att du var tillsammans med Marja men inlägget min tjej + min kille förvirrade mitt stackars tröga huvud. Du har inte lust att skriva lite om dig själv i ett inlägg eller så? Måste bara nämna också¨att detta är den bästa bloggen jag någonsin läst, näst efter men are objects förstås. höga poäng det.
ida- 2011/08/29 at 19:11
stört snygga bilder som vanligt!
issa- 2011/08/29 at 19:31
DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!
belle- 2011/08/30 at 01:12
oh my, kärlek.
kasiafoxinska.blogspot.com- 2011/08/30 at 16:10
Beautiful, full lips.... You are so pretty, M. Easy to recognize, that your face is Polish. Chciałabym Cię kiedyś minąć na ulicy Krakowa :-))) Pozdrowienia z Dublina!
Filippa- 2011/08/30 at 20:21
SNYGG TJEJ!
en blogg om 5 systrar- 2011/09/03 at 11:08
Gud så härliga bilder!!
en blogg om 5 systrar- 2011/09/06 at 08:16
SATAN va snygg du är!!!!
Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

  Devon Windsor for Vogue Mexico November 2015. Photography by Dean Isidro. Styling by Sarah Gore Reeves. Hair by Roberto Di Cuia. Make-up by Eric Polito.  

Fashion 3 weeks ago Mauritz Dahl

Christopher Bailey announced on Tuesday that Burberry will merge their labels Prorsum, London and Brit by the end of 2016 to consist under one brand only: Burberry. This comes after Burberry revealed their forecast, which predicted a decline in sales mainly due to falling sales in Asia, similar to what both LVMH and Kering Group […]

Culture 3 weeks ago Yasmine Mubarak

The Swedish success duo Axwell / \ Ingrosso returns today with the new single “This Time”, a collaboration with the multi-Grammy-nominated and signed to Kanye West’s own label GOOD Music hip-hop artist, Pusha T. In connection with the single release Axwell / \ Ingrosso have starts initiative #THISTIME. The duo will donate all its revenue from […]

Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

When I was sitting listening to the Spotify founder Daniel Ek‘s Face 2 Face, at the annual Sthlm Tech Fest in Stockholm last month, the moderator after a ”I won, You lost” disscussion about Tidal supported by 300 Spotify fans in the audince cheering similair to fotball match, the moderator ”unsuprisingly” asked about artist who […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Sweden keeps on exporting soul queens out to the world to hear this last years’, first Seinabo Sey and now this young rising star, Sabina Ddumba. Here is yet a new smashing new single Not Too Young, created with producer Nick Ruth and T- Collar. This is worth listening to.

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

”Have a high minimum level of what you release. Do not wait to be discovered, show that you want to be discovered. Have structure and be organized in what you are doing.”   That is how Stockholm -based producer and artist Finis Mundi advice other young music creators’ whom wants. what he already achived, the 1 million play on music […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Remember the iconic photo of Farah Fawcett in flares and sneakers while on a skateboard? The sneaker in question is the Nike Cortez that launched in early 70’s and quickly became an favorite amongst athletes and the fashionable crowd. This autumn Nike re-launches the iconic 100% leather sneaker that Farah wore back in the 70’s. The […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Yesterday H&M finally kicked off the launch of the super hyped Balmain x H&M collaboration. Of course, we saw the #BalmainArmy Kendall Jenner, Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Karlie Kloss and more hit the runway in New York. What kind of finale can top this runway show you might wonder? Well, to sprinkle even more stardust […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Did someone miss Drake’s “Hotline Bling” music video, which he dropped last night? The music video have already been ”memed”, ”GIF’ed”, been compared to Apple ads and even Sean Paul’s (yeah, remember him?) 2010 “I’m Still In Love With You” video. But what likely inspired the rapper’s new visuals if not american visuell artist James Turell. […]