juicy

11/07/29 - 09:16 - In: Uncategorized

jag har blivit sjukt beroende av färskprässad juice i alla dess former. lägger lite för många eurosar på min favvo som består av mango, äpple o mojsad banan. nån som vet var man kan få tag på en schysst juicepress?

saga- 2011/07/29 at 09:57
du är råball
lisawho- 2011/07/29 at 10:00
du är så vacker
susan- 2011/07/29 at 11:54
charmigt! gillart! najsig lifestyle blogg du har =)
Anja- 2011/07/29 at 17:33
jag har en från Braun som jag köpt där jag jobbar, på el-giganten. finns massa bra från olika märken :) måste bara passa på och göra lite reklam för en riktigt fet fest om 1 månad typ... kolla: https://www.facebook.com/event.php?eid=166776220051694
sirpa- 2011/07/29 at 21:19
placera frukten under min enorma röv bernmark
Anna- 2011/07/30 at 08:55
Jag tycker hela du är juicy :)
Gabi- 2011/07/30 at 16:26
Du är så satans snygg !!
jullan- 2011/08/08 at 13:23
men är dufräch eller.. vart reser du? reser runt?
Ninja- 2012/04/21 at 15:48
Alltsa, jag har alltid velat fraga nan som ar sa dar skitsnygg i alla lagen hur det kanns egentligen, men jag har aldrig fatt nat svar. Kanske tror de inte att jag menar allvar...Men iallafall, jag gillar hur du skriver & dina bilder ar sa stamningsfulla att nostalgin kurrar i navelgropen, sa jag tankte att du verkar ju ha mer an photogenic skonhet och att du kanske orkar svara sa jag far veta nangang: Hur kanns det att alltid vara snyggast, vilket sallskap och tillstand man an ar i? Blir det nansin ett handikapp sa dar som mammor sager om nan annan flicka ar le mot en "Ah! Hon ar bara avundsjuk" ? (for i ditt fall tror jag det isafall kan vara sant) Har du galna fans som forfoljer dej & vill vara din van bara for att du ar snygg, eller ar det tvart om; att ingen tors for de kanner sej underlagsna. Jag skamtar inte, jag vill verkligen veta! Vore kul om du orkar beratta hur det ar att vara du : ☼ } Hoppas du fortsatter blogga dina underbara foton! De ar guld varda nar man sitter utrikes och langtar efter de svenska stamningar & manniskovasen man saknar. Tack. ☼Nim
Fashion 6 days ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 6 days ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 6 days ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 7 days ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 7 days ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

We collect the most interesting news right now in a nice summary so that you don’t have to chase around the web for updates to stay in the know. Here is what you should know today: Kristen Stewart in New Coco Chanel Movie by Karl Lagerfeld We have talked about Kristen Stwarts close connection to […]

Culture 1 week ago Yasmine Mubarak

With the success Banksy had have creating talked-about modern art with political and social message putting up in the street corners he have now created Dismaland. The castle is derelict and Cinderella’s pumpkin has crashed. Banksy has opened a theme park called Dismaland at a a derelict seaside swimming resort in Weston Mare, UK. The […]