den lille takhunden

11/07/10 - 07:24 - In: Uncategorized

för att fortsätta på djurtemat. den här lille hunden här har chillat på granntaket varje eftermiddag sen vi kom hit. teorierna om vad fan han egentligen gör där är många, och vissa av dem, extremt långsökta. hahaha, det roliga är att han liksom går runt ett tag för att sedan ställa sig, bara stå där och förvirrat kolla sig omkring i tio min, innan han förflyttar sig till nästa punkt och gör om samma sak igen. som om han också undrar hur fan han kom dit.

hyffsat random

julia- 2011/07/10 at 08:31
jag får the sims-vibbar, en sån där liten dum hund som man inte orkar ge kommandon till så den bara går runt och glor tills den svälter ihjäl (för man har murat in den på en ruta bakom ett kylskåp typ). okej, nu lät ju det här väldigt osmakligt, jag menar den där hunden är ju levande och gullig osv osv.... fan vad du bloggar för övrigt!
mb- 2011/07/10 at 08:33
alltså VAFAN. nu tänkte man kommentera och drabbas av värsta nojan, typ femte gången namn/mail redan är ifyllt, denna gång av någon siri........ fast har säkert något att göra med freshnet och inte det att någon random suttit vid min dator. ps. hunden borde heta schizo! undrar om den är hungrig. eller höjdrädd :((((((
Anna- 2011/07/10 at 09:19
Haha söt vovve! Du borde kasta ner lite korvar åt den!
belle- 2011/07/10 at 12:43
haha, slumpigt. Nåja, hoppas den kommer ner iaf : ))
stylethief- 2011/07/10 at 15:18
Uffda, stakkars hund! :( Den kommer seg vel ned igjen!:)
Isabelle- 2011/07/10 at 17:51
Åh, du anar inte hur glad jag blev över din kommentar, tack! hehe, ett leende har nu klistrat sig fast på mina läppar och det kommer nog att sitta där ett tag. Jag har canon eos 1000d och använder för det mesta ett 18-135mm-objekiv.
Fashion 1 week ago Freshnet

BACK opened the last day of Fashion Week with palm trees and holiday feeling, while the sun was shining outside. Unfortunaly she wasen’t there, but sended a video from her vacation instead. Watch her video from the show: During the whole week Hyde’s Spectacles has together with other brands hosted a pop-up store on Norrmalmstorg, […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

The beautiful jewelry from Maria Nilsdotter really came to life at the Royal Armoury. Housed in the spectacular and beautiful cellar vaults of the Royal Palace it really sets a mood. Key makeup artist Sophia Eriksen/Hallundgren did an amazing and effectual look with golden freckles. Her is what she told me about the look: “ […]

Fashion 1 week ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 1 week ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]