den lille takhunden

11/07/10 - 07:24 - In: Uncategorized

för att fortsätta på djurtemat. den här lille hunden här har chillat på granntaket varje eftermiddag sen vi kom hit. teorierna om vad fan han egentligen gör där är många, och vissa av dem, extremt långsökta. hahaha, det roliga är att han liksom går runt ett tag för att sedan ställa sig, bara stå där och förvirrat kolla sig omkring i tio min, innan han förflyttar sig till nästa punkt och gör om samma sak igen. som om han också undrar hur fan han kom dit.

hyffsat random

julia- 2011/07/10 at 08:31
jag får the sims-vibbar, en sån där liten dum hund som man inte orkar ge kommandon till så den bara går runt och glor tills den svälter ihjäl (för man har murat in den på en ruta bakom ett kylskåp typ). okej, nu lät ju det här väldigt osmakligt, jag menar den där hunden är ju levande och gullig osv osv.... fan vad du bloggar för övrigt!
mb- 2011/07/10 at 08:33
alltså VAFAN. nu tänkte man kommentera och drabbas av värsta nojan, typ femte gången namn/mail redan är ifyllt, denna gång av någon siri........ fast har säkert något att göra med freshnet och inte det att någon random suttit vid min dator. ps. hunden borde heta schizo! undrar om den är hungrig. eller höjdrädd :((((((
Anna- 2011/07/10 at 09:19
Haha söt vovve! Du borde kasta ner lite korvar åt den!
belle- 2011/07/10 at 12:43
haha, slumpigt. Nåja, hoppas den kommer ner iaf : ))
stylethief- 2011/07/10 at 15:18
Uffda, stakkars hund! :( Den kommer seg vel ned igjen!:)
Isabelle- 2011/07/10 at 17:51
Åh, du anar inte hur glad jag blev över din kommentar, tack! hehe, ett leende har nu klistrat sig fast på mina läppar och det kommer nog att sitta där ett tag. Jag har canon eos 1000d och använder för det mesta ett 18-135mm-objekiv.
Fashion 5 days ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Japan November 2015. Photography by Luigi and Iango. Styling by Giovanna Battaglia. Hair by Luigi Murenu. Make-up by Kabuki.  

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Chloé straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of Vogue Runway.

Fashion 6 days ago Mauritz Dahl

Today UNIQLO launches a new collaboration together with the designer Christophe Lemaire and Sarah-Linh Tran from the French brand LEMAIRE. This limited collection will perfectly complete the wardrobe for this fall, ranging between wool-blended pants to wool cashmere coats. Unsurprisingly the collection takes inspiration from both UNIQLOs previous collections and LEMAIREs collection, offering timeless and clean […]

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

A peek in to the Spring/Summer 2016 collection of Dries van Noten straight from Paris Fashion Week. Play below.  Production by Studio Jungle. © Vidéo Studio Jungle 2015. Photo Courtesy of DazedDigital.

Fashion 6 days ago Sofia Chowdhury

  Kate Moss for Vogue Paris October 2015. Photography by Mert & Marcus. Styling by Emmanuelle Alt. Hair by Sam McKnight. Make-up by Lucia Pieroni.  

Culture 6 days ago Sofia Chowdhury

Location: London, United Kingdom Guide: Cecilie Harris, photographer and editor-in-chief of Boys by Girls Magazine. Explore: www.cecilieharris.co.uk and @cecilieharris Favourite method of transportation: The tube, cause even though it’s crowded and people don’t speak to each other, it’s so quick to get from A to B and you avoid all that famous London traffic. What’s London to you, […]

Fashion 1 week ago Sofia Chowdhury

  Kendall Jenner for Vogue Paris October 2015. Photography by David Sims. Styling by Suzanne Koller. Hair by Paul Hanlon. Make-up by Lucia Pieroni. Nails by Lorraine Griffin.  

Culture 2 weeks ago Yasmine Mubarak

The Apple Music Festival is in full swing with perfomances live from The Roundhoude in London every night until September 28, when it finish off with no less than Florence + The Machine. For the majoirty who didn’t get a hold of the free tickets given out, the best and most appreciated thing witht this festival […]

Culture 2 weeks ago Sofia Chowdhury

Location: New York, United States of America. Guide: Fanny Nord, it-girl and FRESHNET contributor. Explore: @FannyNord Who are you? My name is Fanny and I’m working at DAY Birger et Mikkelsen in Stockholm. When I’m not working, I’m dreaming of vacations and drowning in magazines. Favourite method of transportation Bus… There’s just something about it that […]