den lille takhunden

11/07/10 - 07:24 - In: Uncategorized

för att fortsätta på djurtemat. den här lille hunden här har chillat på granntaket varje eftermiddag sen vi kom hit. teorierna om vad fan han egentligen gör där är många, och vissa av dem, extremt långsökta. hahaha, det roliga är att han liksom går runt ett tag för att sedan ställa sig, bara stå där och förvirrat kolla sig omkring i tio min, innan han förflyttar sig till nästa punkt och gör om samma sak igen. som om han också undrar hur fan han kom dit.

hyffsat random

julia- 2011/07/10 at 08:31
jag får the sims-vibbar, en sån där liten dum hund som man inte orkar ge kommandon till så den bara går runt och glor tills den svälter ihjäl (för man har murat in den på en ruta bakom ett kylskåp typ). okej, nu lät ju det här väldigt osmakligt, jag menar den där hunden är ju levande och gullig osv osv.... fan vad du bloggar för övrigt!
mb- 2011/07/10 at 08:33
alltså VAFAN. nu tänkte man kommentera och drabbas av värsta nojan, typ femte gången namn/mail redan är ifyllt, denna gång av någon siri........ fast har säkert något att göra med freshnet och inte det att någon random suttit vid min dator. ps. hunden borde heta schizo! undrar om den är hungrig. eller höjdrädd :((((((
Anna- 2011/07/10 at 09:19
Haha söt vovve! Du borde kasta ner lite korvar åt den!
belle- 2011/07/10 at 12:43
haha, slumpigt. Nåja, hoppas den kommer ner iaf : ))
stylethief- 2011/07/10 at 15:18
Uffda, stakkars hund! :( Den kommer seg vel ned igjen!:)
Isabelle- 2011/07/10 at 17:51
Åh, du anar inte hur glad jag blev över din kommentar, tack! hehe, ett leende har nu klistrat sig fast på mina läppar och det kommer nog att sitta där ett tag. Jag har canon eos 1000d och använder för det mesta ett 18-135mm-objekiv.
Fashion 3 days ago Fanny Nord

The show of Dagmar Fall 2015 took place at Berns in Stockholm. You’ve probably seen the place before and can agree with me that it’s just breathtaking. Roof paintings and enormous chandeliers adorn the ceiling. An interesting show was what we had in front of us. The pieces were inspired by a painting “The Lady with […]

Beauty 4 days ago Alexandra Aronsson

Every season I always know beforehand that I will love the Ida Sjöstedt show. It is always girly in a very likable way and it is amazing to be a part of a glitzy care free world, with pretty girls, lace, sequin, tulle for a while. This season Linda Gradin was the head make-up artist. […]

Guys 4 days ago Fanny Nord

Ben Gorham, the founder of Byredo has together with Frederik Andersen from Bauer Tailors and the designer Luca Nichetto created a whole new dimension of a perfume, “Ombra Delle 5/The 5 o’clock Shadow”. The handmade glass bottle is created to remind us of the afternoon hours and the bottle is changing color depending on the lights […]

Fashion 4 days ago Fanny Nord

This afternoon, Lamija will show us her collection for AW15. The show will take place at Berns Stockholm. We asked her some questions about what she had in mind while creating the collection. Lamija Suljevic Designer Lamija . What have been your biggest inspiration for this particular collection? – I was inspired by my longer […]

Fashion 5 days ago Fanny Nord

With the other seasons in mind you could believe that even this time, Ida Sjöstedt AW15 was going to look just as innocent with lace, white fantastic fabric and dotted resistible dresses. But this time, the show gave us a new side of Ida Sjöstedt. The big chandelier had been hoisted down to cover the start of […]

Fashion 7 days ago Fanny Nord

Filippa K Woman will show their Fall 2015 collection at Thielska Galleriet tonight. We spoke to Nina Bogstedt about what we can expect and about the collection in progress. Nina Bogstedt Design Director Filippa K What have been your biggest inspiration for the AW15 collection? – Our direction this season for Woman is a combination […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

Happy times for all you braid lovers like me out there. Braids are more trendy than ever and Spring 2015 is the right time to show your braiding skills. My favorite right now is the braided bun, seen at the Tadashi Shoji SS15 show, beautiful and classy if kept slick but works just as fine a […]

Fashion 1 week ago Fanny Nord

Countdown! I hope you’re just excited as we are for the upcoming Fashion Weeks. We are taking you through the best shows every day, from Stockholm to Paris. We also have a bunch of interviews with fashion-profiles and designers to share with you. Make yourself comfortable and we’ll take you through the highlights of 2015’s fashion […]

Culture 2 weeks ago Fanny Nord

A bunch of thrilled guest arrived at skyddsrummet on Friday 16th January lusting for a after party only Saurabh x Fashion Networks can throw. More known as the best annual party ever. So just like the awards winners that we are we wanna give a huge thanks, on behalf of Saurabhs dog malte, to the […]