den lille takhunden

11/07/10 - 07:24 - In: Uncategorized

för att fortsätta på djurtemat. den här lille hunden här har chillat på granntaket varje eftermiddag sen vi kom hit. teorierna om vad fan han egentligen gör där är många, och vissa av dem, extremt långsökta. hahaha, det roliga är att han liksom går runt ett tag för att sedan ställa sig, bara stå där och förvirrat kolla sig omkring i tio min, innan han förflyttar sig till nästa punkt och gör om samma sak igen. som om han också undrar hur fan han kom dit.

hyffsat random

julia- 2011/07/10 at 08:31
jag får the sims-vibbar, en sån där liten dum hund som man inte orkar ge kommandon till så den bara går runt och glor tills den svälter ihjäl (för man har murat in den på en ruta bakom ett kylskåp typ). okej, nu lät ju det här väldigt osmakligt, jag menar den där hunden är ju levande och gullig osv osv.... fan vad du bloggar för övrigt!
mb- 2011/07/10 at 08:33
alltså VAFAN. nu tänkte man kommentera och drabbas av värsta nojan, typ femte gången namn/mail redan är ifyllt, denna gång av någon siri........ fast har säkert något att göra med freshnet och inte det att någon random suttit vid min dator. ps. hunden borde heta schizo! undrar om den är hungrig. eller höjdrädd :((((((
Anna- 2011/07/10 at 09:19
Haha söt vovve! Du borde kasta ner lite korvar åt den!
belle- 2011/07/10 at 12:43
haha, slumpigt. Nåja, hoppas den kommer ner iaf : ))
stylethief- 2011/07/10 at 15:18
Uffda, stakkars hund! :( Den kommer seg vel ned igjen!:)
Isabelle- 2011/07/10 at 17:51
Åh, du anar inte hur glad jag blev över din kommentar, tack! hehe, ett leende har nu klistrat sig fast på mina läppar och det kommer nog att sitta där ett tag. Jag har canon eos 1000d och använder för det mesta ett 18-135mm-objekiv.
Fashion 3 weeks ago Sofia Chowdhury

  Devon Windsor for Vogue Mexico November 2015. Photography by Dean Isidro. Styling by Sarah Gore Reeves. Hair by Roberto Di Cuia. Make-up by Eric Polito.  

Fashion 3 weeks ago Mauritz Dahl

Christopher Bailey announced on Tuesday that Burberry will merge their labels Prorsum, London and Brit by the end of 2016 to consist under one brand only: Burberry. This comes after Burberry revealed their forecast, which predicted a decline in sales mainly due to falling sales in Asia, similar to what both LVMH and Kering Group […]

Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

The Swedish success duo Axwell / \ Ingrosso returns today with the new single “This Time”, a collaboration with the multi-Grammy-nominated and signed to Kanye West’s own label GOOD Music hip-hop artist, Pusha T. In connection with the single release Axwell / \ Ingrosso have starts initiative #THISTIME. The duo will donate all its revenue from […]

Culture 4 weeks ago Yasmine Mubarak

When I was sitting listening to the Spotify founder Daniel Ek‘s Face 2 Face, at the annual Sthlm Tech Fest in Stockholm last month, the moderator after a ”I won, You lost” disscussion about Tidal supported by 300 Spotify fans in the audince cheering similair to fotball match, the moderator ”unsuprisingly” asked about artist who […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Sweden keeps on exporting soul queens out to the world to hear this last years’, first Seinabo Sey and now this young rising star, Sabina Ddumba. Here is yet a new smashing new single Not Too Young, created with producer Nick Ruth and T- Collar. This is worth listening to.

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

”Have a high minimum level of what you release. Do not wait to be discovered, show that you want to be discovered. Have structure and be organized in what you are doing.”   That is how Stockholm -based producer and artist Finis Mundi advice other young music creators’ whom wants. what he already achived, the 1 million play on music […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Remember the iconic photo of Farah Fawcett in flares and sneakers while on a skateboard? The sneaker in question is the Nike Cortez that launched in early 70’s and quickly became an favorite amongst athletes and the fashionable crowd. This autumn Nike re-launches the iconic 100% leather sneaker that Farah wore back in the 70’s. The […]

Fashion 1 month ago Sofia Chowdhury

Yesterday H&M finally kicked off the launch of the super hyped Balmain x H&M collaboration. Of course, we saw the #BalmainArmy Kendall Jenner, Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Karlie Kloss and more hit the runway in New York. What kind of finale can top this runway show you might wonder? Well, to sprinkle even more stardust […]

Culture 1 month ago Yasmine Mubarak

Did someone miss Drake’s “Hotline Bling” music video, which he dropped last night? The music video have already been ”memed”, ”GIF’ed”, been compared to Apple ads and even Sean Paul’s (yeah, remember him?) 2010 “I’m Still In Love With You” video. But what likely inspired the rapper’s new visuals if not american visuell artist James Turell. […]